Tavaszi nagytakarítás a szervezetünkben is?

tavaszi nagytakaritás a szervezetben

Biztos sokszor hallottad már a tavaszi nagytakarítás kifejezést. 🙂

Tényleg egy jó dolog és jól teszed ha megcsinálod az otthonodban.
De mi a helyzet a szervezeteddel? Szerinted érdemes lehet ott is csinálni egy “tavaszi nagytakarítást”?

Az én személyes válaszom, hogy IGEN!

Tényleg érdemes évente egyszer-kétszer megcsinálni egy méregtelenítő tisztító programoat a szervezetünkben is. Akkor jöttem rá, amikor tavaly (2017-ben) megcsináltam egy 30 napos méregtelenítő programot és 10 év után abban az évben nem volt gondom a tavaszi allergiámmal. Ez számomra fantasztikus, ha érdekel róla a cikkem akkor itt tudod megnézni: http://viktoreslina.com/sajat-tapasztalatom-es-egy-jo-termeszetes-megoldas-az-allergia-tunetei-ellen/

Számomra ez olyan jó tapasztalat volt, hogy elhetároztam minden évben meg fogom csinálni és a tavasz egy különösen jó időpont és alkalom egy ilyen program és tisztitás megvalósítására. Aki allergiás az biztosan együtt tud majd érezni velem és tudom hogy világszinten egyre többen allergiások valamire, de az előző cikkemben erről is tudsz olvasni információkat.

A tisztító és máregtelenítő program lényege viszont még ezen is túl megy. Az hogy nekem ebben mutatkozott meg annak nagyon örülök, de ha rendszeresen karban tartjuk a szervezetünket, akkor többféle betegségtől is megszabadulhatunk vagy ami még jobb, hogy megelőzhetjük azokat. Egyébként sokan tavasszal szeretnének súlyt leadni, hogy formában legyenek és azt olvastam hogy az a program ebben is segít, hiszen kitisztít és így hatékonyabban tudsz súlyt leadni, utána pedig a hasznos tápanaygok és vitaminok jobban fel tudnak szívódni a szervezetedben. Oké biztos szeretsz olvasni is erről a témáról ha itt vagy, de most jöjjenek a videók amiket csináltam a 2018-as 30 napos tisztító, méregtelenító és újraindító programom alatt lépésről lépésre, tapasztalatról tapasztalatra.

Akkor kezdjük:

2 szakasz:

3 szakasz után:

Rövid összefoglalás:

Imádom ezt a programot én biztos hogy minden évben meg fogom csinálni, megéri foglalkozni a témával.
Tudom hogy van sokféle tisztító program én is kisérleteztem már régebben kisebb nagyobb sikerekkel, viszont ez a komplett 30 napos program nagyon bevált a tapasztalaltaim szerint. Ez egy olyan komplett program, hogy igen tényleg kellett reggel és este odafigyeljek magamra 30 napig de úgy gondolom ennyit megérdemel a szervezetem évente egyszer-kétszer és közben ha kell változtatok étkezési szokásaimon, mert az még nem tökéletes az tuti, hiszen szeretek enni, viszont tudatosabb vagyok és csak megfigyelem mi jó nekem. Ha érdekel ez a program és szeretnéd megcsinálni, szólj és segítek benne. Ha pedig már te is megcsináltad, szóvesen veszem a Te tapasztalatodat róla írj bátran hozzászólást, vagy küld el a történeted emailben. Az elérhetőségeinket >> megtalálod itt.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.