Jóga

Sportolni jó! 🙂

A felségemmel úgy döntöttünk, hogy visszatérünk ismét a sportosabb életmódhoz, ami nagyon közel áll hozzánk.
Imádunk táncolni, szóval nálunk a fő mozgát biztos ez fogja kitenni. 🙂
Arra gondoltunk hogy azért kipróbálunk több mozgás és edzés formát és írunk ezekről neked röviden, mert lehet épp ehhez lesz kedved és el is kezded csinálni.

Elmeséljük a tapasztalatainkat is.

Itt egy kis videó, nagyon izgatottan vártuk az órát. 🙂

Nagyon kellemes és jó volt a légkör, a hely ahová mentünk szépen be volt rendezve. Az elején picit hideg volt de hamar bemelegedtünk. Voltak azért rendesen még ‘nekünk’ különös pozicíók. 8-an voltunk, nem csak mi jártunk ott először. Tetszett hogy midenki más szinten van.
Így nem is volt zavaró hogy elég feszesek voltunk, mert egy évig álló munkát végeztünk, amiből szerencsére tudtunk váltani és egy új életformát ki tudtunk alakítani.

Nekem a fejenállás Linának pedig egy másik figura ment nagyon jól, meg is lepődtek rajta. 🙂 Nagyon fontos volt a légzés.

Amit a Jógáról írnak: Nehéz néhány szóban meghatározni, mi is a jóga. A következőkben néhány kísérletet teszünk erre. Annyi bizonyos, hogy a jóga az egyik legteljesebb, legegyetemesebb rendszer, amely teljes képet nyújt az életről, az emberiségről, a többi élőlényről és az egyész világegyetemről. A jóga azt tanítja, hogy az élet valamennyi fent említett vonatkozása elválaszthatatlanul összefügg, és hogy csak akkor csillapíthatjuk a tudás és az örök boldogság iránti szomjunkat, ha felismerjük és megtapasztaljuk ezt a teljességet. A jóga tudományának kincse azoknak az indiai bölcseknek az ajándéka, akik eljutottak a létezés törvényeinek teljes megismeréséhez. Bár földrajzilag Indiából származik, a jóga egyetemes és ősi bölcsesség.

Köszönjük, hogy olvasod a blogunkat!
Victor & Lina 🙂

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.