El akarod kerülni rovarokat, vagy a kullancs csípést? Akkor használd ezt az egyszerű trükköt!

Most, hogy itt a nyár, készülődhetünk a kellemes meleg nyári napokra.

Igaz, hogy a napos meleg idő a strandolást, úszást, kirándulást, piknikezést és más pozitív dolgot is jelent, ezenkívül veszélyeket is hozhat magával a számunkra. Ilyen például a rovarcsípés. A szúnyogcsípés például több napunkat, vagy rosszabb esetben egy egész hetünket is tönkreteheti.

Van azonban valami, ami  a szúnyogcsípésnél is rosszabb és sok veszélyt hordoz magában. A kullancs csípése. Drukkolunk, hogy az idén ne szerezzünk be kullancsot, de ezért tennünk is kell valamit. Az alábbi ötletek segíthetnek a kullancs ellen.

Ha a bőrünkbe az alábbi esszenciális olajok egyikéből pár cseppet bemasszírozunk, elkerülhetjük a rovarcsípést. Ezeket az olajokat spray formájában is lehet használni és a testre vagy akár a ruhára is lehet permetezni.

A legjobb az egészben, hogy nemcsak szúnyogok, hanem más rovarok ellen is hatásosak.

Az alábbi öt +1 esszenciális olajat ajánljuk:

1. Esszenciális Levendula olaj. Ennek az olajnak kellemes az illata, de a rovarok utálják.

2. Esszenciális Borsmenta olaj. Ez az olaj a rovarokra halálos.

3. Esszenciális Citromfű olaj. A trópusi indiai citromfű növényből származik ez az olaj, egyébként a növényből lé is facsarható. Közvetlenül a bőrre kenhetjük, elriasztja a bolhákat és a kullancsokat is.

4. Esszenciális Eukaliptusz olaj.  Kis mennyiségben használjuk ezt az olajat a rovarok távol tartására. A kutatók kimutatták, hogy ez az olaj a rovarcsípés okozta kellemetlen viszketést kiválóan enyhíti.

5. Esszenciális Citrom olaj. Néhány citrom olaj fajta elriasztja a kullancsokat is, bőrre is lehet kenni és ruhára is lehet csöppenteni.

TerraShield rovarok elleni esszenciális illóolaj

TerraShield: rovarok elleni esszenciális illóolaj

Ezeken kívül létezik még egy komplett megoldás, egy olyan illóolaj keverék amely kifejezetten jó a rovarok ellen ez pedig a TerraShield.
Ha sokat vagyunk a szabadban, sokat kirándulunk az egyik leghasznosabb illóolaj keverék a kullancsok és különböző bogarak távol tartására.
Kétféle kiszerelésben kapható: cseppentős üvegben és 30 ml-s szórófejes üvegben. 🐝🐜
Ha többet akarsz tudni az illóolajokról fordulj hozzánk bizalommal, vagy látogass el a webshopunkba: https://www.mydoterra.com/viktoreslina/#/

Szeretnéd, hogy barátaidat ne zavarják a rovarok a nyáron? Akkor oszd meg velük ezt a cikket a Facebook-on.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.